2013. április 25., csütörtök

Napló


fotó: internet


Valaki egyszer azt mondta: vannak jó lányok, akik naplót vezetnek.  A rossz lányoknak soha nincs idejük.  Nekem... én csak élni akarok egy életet,  amire emlékezni fogok.  Még ha nem is írom le.


(Tuti gimi c. filmből)

6 megjegyzés:

 1. ...és pont ez a szép! Élni egy életet, amire emlékezni fogok! Persze nem mindegy milyen élet, hiszen a nyomorult is emlékezik minden egyes nyomorult pillanatra"...de minőségi és érzésekkel teli világban élni...na arra törekedni is kell.
  Jó ezen elkalandozni...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindig igyekeztem, törekedtem arra, hogy "minőségi és érzésekkel teli világban" éljek....úgy érzem, eddig sikerült.

   Törlés
  2. Az jó is így...! Szió

   Törlés
  3. jó bizony:)

   Szia Flóra:)

   Törlés
 2. Hát akkor én rossz lány vagyok, mert soha nincsen időm :D
  Viszont arra van ideje az embernek, amire akarja... én szeretek naplót vezetni, jó visszatekinteni. Immár ötödik éve vezetem a naplót és nagyon hasznos.
  És a kisfiam azt mondta, hogy "anya, vezess naplót, mert mindenre szeretnék emlékezni, ami velünk történik"! - így hát vezetek saját magunknak is, egy külön naplót... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. valamikor (még az őskorban....) lánykoromban én is vezettem naplót, egészen a középiskola végéig...aztán már nem akartam tovább írni, leültem vele a kályha elé és laponként elégettem...azóta nincs, nem is lesz:))

   Nekem ez tetszik ebből az idézetből, akár mottó is lehetne: "... én csak élni akarok egy életet, amire emlékezni fogok."

   Törlés

Megköszönöm, ha írsz...de tudnod kell, hogy a kommentet moderálom.

Türelmet kérek, ha nem jelenik meg belátható időn belül a megjegyzésed, mert annak oka lehet: úton/házon/magamon kívül vagyok.