2015. december 22., kedd

Csak


...szánok rá még pár sort erre a nagy eseményre,  a mézeskalács sütésre.

Meg kellett ahhoz öregednem, hogy életemben először sikerüljön és puha maradjon, még úgy is, hogy teljes kiőrlésű tönkölylisztből készült.

Kicsit rusztikusra sikeredett, de már így másnap kóstolgatva elmondhatom: jó íze van és PUHA!

Köszönöm az aranyos hozzászólásokat, tippeket (ahhh, ez olyan mondat lett, mintha az Oscar gálán mondtam volna...) de tényleg köszönöm nah :)


7 megjegyzés:

  1. Mondtam én! Nekem tavaly jött össze évtizedes kihagyás után, de akit írtam az ő receptje, s alapos leírása alapján. A net erre jó, mások hozzászólásai megerősíthetik az embert, hogy merjen lépni dolgokban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van! azt mondtam még egyszer megpróbálom, ha most nem sikerül, akkor soha többé... :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Képzeld, már készítés közben azt mondtam, ahogy éreztem a tésztáját a kezemben: tuti, most sikerül, érzem...és úgy is lett :)

      Törlés
  3. Örülök!
    Én gluténmentessel próbálkoztam... most még puha... de még meleg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örvendetesen fogy a dobozból :) és még csak az egyik lányom van itthon... :)

      Törlés

Megköszönöm, ha írsz...de tudnod kell, hogy a kommentet moderálom.

Türelmet kérek, ha nem jelenik meg belátható időn belül a megjegyzésed, mert annak oka lehet: úton/házon/magamon kívül vagyok.