2016. január 16., szombat

Egy kis séta


...a Nagyerdőig és vissza. Jó kis táv ez...Nagyon jólesett.

kár hogy a sok villanydrót belelóg a képbe, olyan szép volt a fákon átvilágító naplemente...
már bent a városban

10 megjegyzés:

 1. Hangulatosak a kepeid:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) még szebb lehetne, ha több hó lett volna...

   Törlés
 2. Pici havacska nálatok is van. :-)

  VálaszTörlés
 3. Nekem az esti-fényes belvárosi utca tetszik. Egy ezredmásodpercig Szegedet juttatta eszembe.Ott is van a belvárosban valami hasonló kinézetű tér/utca a hajdanvolt Virág cukrászda közelében. (A tér nevét sajna nem tudom.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ez az un. Simonffy utca, nyáron hatalmas élet van ott, csupa kiülős hely, lépni nem lehet, annyian vannak olyankor. Egyébként a nagyon hangulatos-szökőkutas Halközbe vezet, ahol szintén szeretnek ücsörögni az emberek.

   Törlés
 4. Jó volt veled sétálni. Rég jártam nálatok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Időnként gondolunk egy nagyot és elindulunk, gyalog. Vagy biciklivel...kb. olyan 12 km ez a táv így, persze még rakunk bele plusz köröket kis zegzugos utcácskákban is :)

   Törlés
 5. Szép bemutatót tartottál a téli, nyugodt Debrecenről! Nem gondolnánk milyen jólesik ebben a csípős hidegben egy séta, ma reggel nekem is úgy adódott,hogy sétáltam nem túl sokat, de szinte megtisztultam tőle. Testem, lelkem teljesen felfrissült.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mára tartogattuk, elmegyünk sétálni, de milyen jól tettük, hogy tegnap sétáltunk! ma tuti befagyott volna a sejhajunk :) :) brutális hideg van, nagyon erős széllel, ami még plusz rátesz a hőérzetre.

   Ilyenkor az erdő teljesen más képet mutat, mint nyáron. Így most jobban szeretem, mint a jó időben emberekkel zsúfolásig megtelt Békás tó környékét.

   Törlés

Megköszönöm, ha írsz...de tudnod kell, hogy a kommentet moderálom.

Türelmet kérek, ha nem jelenik meg belátható időn belül a megjegyzésed, mert annak oka lehet: úton/házon/magamon kívül vagyok.