2016. május 5., csütörtök

A nagy mű


... kész, az alkotó pihen
(Madách után szabadon, bocsi)


Ezt én alkottam.
(hahaha)

A fal sárga, a keret fehér, a fotó nem nagyon adja vissza a színeket. Az levendula minta lenne benne... :)

6 megjegyzés:

 1. Nekem tetszik! Különben mindent el kell kezdeni valahol és nem hahaha. Keretet hol vetted? További szép alkotásokat kívánok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. utólag jöttem rá, hogy valamilyen élénkebb mintát kellett volna a keretbe tenni, vagy pedig lilásra festeni a keretet, de az a szín meg annyira nem megy a lakás többi részéhez, így maradt a fehér keret a sárga falon.

   A keretet a 'Apró cuccok holland tárháza' elnevezésű helyen vettem, ez tulajdonképpen amolyan turkáló féle lenne, de nem ruhaneműk, hanem használati tárgyak. Natúr színű volt, ezt már én festettem le ilyenre.

   Törlés
 2. Nem vagyok egy lila-drukker, így nekem a fehér, akár sárga háttérrel sokkal jobban tetszik! Ügyes vagy, szépet alkottál Orsi! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira nincs a lakásban lila szín, azért maradtam én is a fehérnél, ez azért semlegesebb :)
   Köszi! :)

   Törlés
 3. Szerintem szép lett. Levendula, kedvelem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kicsit azért erősebb a színe a valóságban, a fotón nagyon fakónak tűnik. Ha megunom, megfordítom a benne lévő kis betétet és a másik oldalára majd dekupázsolok egy vidámabb színű mintát :)

   Törlés

Megköszönöm, ha írsz...de tudnod kell, hogy a kommentet moderálom.

Türelmet kérek, ha nem jelenik meg belátható időn belül a megjegyzésed, mert annak oka lehet: úton/házon/magamon kívül vagyok.