2016. május 5., csütörtök

Tele van


...a város kiránduló gyerekekkel. Olyan aranyosak.
Eszembe jutott, mikor általános iskolásként (nem tegnap volt...) először jártam itt...úgy néztem mindenre, mint egy csodára.
Akkor legmerészebb álmaimban sem jelenhetett meg, hogy én valaha itt fogok élni.
És lőn...ez grátisz, a rododendronról

4 megjegyzés:

 1. De gyönyörű az a bokor! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. bizony, majd minden nap megcsodálom, a belvárosban van :)

   Törlés
 2. Vicces: épp tegnap beszélgettem én is valakivel iskolás kirándulásunkról... Ó, hogy rohan az idő.... Igaz, én nem ott élek, ahová kirándultunk, de attól még jó az ilyesmikre visszaemlékezni. Főleg, míg van kivel megosztani ezeket a régi dolgokat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bennem annyira élénken élnek ezek az iskolai kirándulások, szerintem azért, mert hatalmas élmény volt, hogy egyáltalán kimozdultunk valamerre, mert azelőtt még az is nagy újság volt, ha a szüleimmel valamilyen oknál fogva elmentünk Nyíregyházára...Hű, de nagy szám volt az is ! :)

   Talán azért ragadunk meg már most, ebben a korban minden olyan lehetőséget a férjemmel, hogy megyünk, amerre látunk :) neki pontosan ilyen gyermekkora volt, nem arról szólt az élete neki sem, hogy utazgattak volna bármerre is...

   Törlés

Megköszönöm, ha írsz...de tudnod kell, hogy a kommentet moderálom.

Türelmet kérek, ha nem jelenik meg belátható időn belül a megjegyzésed, mert annak oka lehet: úton/házon/magamon kívül vagyok.