2017. január 11., szerda

Nahát

fotó: internet


...olyan száraz a kezem, hogy az okostelefon nem érzékeli az ujjamat.

(Wow! micsoda poszt! 😆😏😑😀)

12 megjegyzés:

 1. Krémezd be..... a kezed! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Napközben utálom rajta a krémet :) éjszakára fél kilót kenek rá, de annyira kiszáradt a hidegtől, fagytól hogy nem bírom rendbe hozni.

   Törlés
  2. Számtalan gyorsan felszívódó kézkrém kapható. Én ilyent használok, (hogy egészen pontos legyek, ez egy testápoló - ami gyorsan felszívódik) mert nekem is nagyon száraz a bőröm.Próbálj valami ilyesmit.

   Törlés
  3. sok mindent próbáltam már, de allergiás vagyok bizonyos dolgokra, kiömlik, viszket tőle a bőröm. Még talán a sima "mezei" Nívea a legjobb, az a régi kék dobozos, csak az meg nem szívódik fel jól, zsíros érzés marad utána a kezemen, ezért azt napközben nem használom.

   Törlés
 2. De legalább van poszt, mert már hiányoztál :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Cirnyó blogos társam írta múltkorában, annyira tetszett, most én is erre gondoltam:D nem elég, hogy naponta gondolatban megírok egy posztot?? :)

   Törlés
 3. A hidegben az én bőröm is csúnyán kiszárad :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. én is csak ilyenkor szenvedek vele, meg esetleg nyáron, ha sokat turkálok a földben :)

   Törlés
 4. Gondolatban napi sok posztot írok, csak kevés kerül ebből leírásra. Én a telefontól szenvedek száraz kéz nélkül is, mindig felhív valakit telefonálás közben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. na ugye, hogy Te is gondolatban írogatod a posztok egy részét? :)

   ilyet még az én telefonom nem csinált, érdekes telefonod van :O

   Törlés
 5. Én is ettől szenvedtem, de tegnap este megtaláltam az igazi szert, mert a kézkrémek semmit se értek. Régen itt lapul egy üveg argánolaj, meg is feledkeztem már róla. Gondoltam, hogy a körmeimet átkenem vele. Aztán sor került az egész kezemre. Nyert! Egy kezelés után lényegesen jobb lett. Most reggel a hósöprés után megismételtem. Igazi babapopsi hatása lett. Ajánlom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. az is a bajom, hogy elég sok mindenre allergiás vagyok, nem nagyon tudok bármilyen kenceficét használni, de az argánolajat még nem próbáltam. Köszi a tippet!

   Törlés

Megköszönöm, ha írsz...de tudnod kell, hogy a kommentet moderálom.

Türelmet kérek, ha nem jelenik meg belátható időn belül a megjegyzésed, mert annak oka lehet: úton/házon/magamon kívül vagyok.