2017. január 4., szerda

Pillanatok


...alatt el/belepte a várost a hó. A képen nem nagyon látszik, de akkor per pillanat annyira esett, hogy nem lehetett felnézni, mert szembe fújta a szél.
Azóta még jobban...
Tél van :)12 megjegyzés:

 1. Ááááá, de jó Nektek! Felénk még csak 1-2 perces hó szállíngózás volt, pedig úgy mentem volna sétálni a hóesésben. Itt plusz 6 fok volt, és nagyon fúj a szél!Nincs hideg sem, pedig nem ártana, kicsit hűvösebb idő! A gyerekek már nagyon várják, hogy húzzuk őket szánkón! És a szememnek sok sok fehér! De minden jó, ahogy van. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Végül olyan 4-5 cm-nél állt meg a havazás.

   Plusz 6 fok? uhhh...itt még napközben is -3 fok volt. Igazad van, jól van minden így, ahogy van! :)

   Törlés
 2. Ide nem ér el sosem... :-(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most minket kapott el. Gyönyörű minden, hófehér :)

   Törlés
 3. És még milyen lesz... előbb hozzátok, majd hozzánk is jön.
  Most még szép, de -12 fok felett... brrrrrr

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tegnap kérdeztem a lányom aki ott él N.országban, hogy hideg van e, mert az úgy szokott lenni, amikor írja hogy milyen időjárás van ott, az pár nap múlva itt van. Most fordítva van, innen megy oda :)

   Törlés
 4. Remélem már jobban vagy! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen az érdeklődést, már jól vagyok, 30-31-én voltam a "csúcson" :)) miért is ne az ünnepen?... :) a párom meg karácsonykor volt beteg, kifogtuk.

   Törlés
 5. De jó nektek! Irigykedem is rendesen! Itt nálunk nyoma sincs a hónak, pedig imádom még a havat söpörni is. Várom már nagyon! Kellene a hópaplan a természetnek is. Sajnálom a gyerekeket is, hogy nem tudják kiélvezni a telet! Ha visszagondolok a mi szánkózós, jégencsúszkálós gyerekkori teleinkre! De szépek is voltak!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az idei télen csúcsot döntöttünk havazás tekintetében, mert már karácsony előtt/alatt is volt egy kis hótakaró, meg most is, ez már rekord :D
   Az utcánkban meg is jelentek a szánkózó gyerekek, pedig nem vastag a hó, olyan 3-5 cm lehet.
   Össze sem lehet hasonlítani a mi gyerekkori teleinket a mostaniakkal...

   Törlés
 6. Itt még gondolata sincs a hónak, irigyellek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ma eléggé összeesett, olvadt, délután be kellett szedni a ruhát hamar, mert hatalmas hóvihar jött pillanatok alatt, de nem sokáig tartott. Most már a parabola antennát verdesi a viharos szél a tetőhöz, jó éjszakánk lesz...

   Törlés

Megköszönöm, ha írsz...de tudnod kell, hogy a kommentet moderálom.

Türelmet kérek, ha nem jelenik meg belátható időn belül a megjegyzésed, mert annak oka lehet: úton/házon/magamon kívül vagyok.