2017. február 10., péntek

Ma este


...erre a koncertre megyek.

Most olvastam, minden jegy elkelt rá. Én még valamikor december elején/közepén vettem a jegyeket interneten, ráadásul akkor 30% kedvezménnyel.
Nagyon várom, imádom a jó filmzenéket.

Az itt idézett szöveg és kép a http://www.kolcseykozpont.hu/hollywood-debrecenben-cikk oldaláról származik!


Hans Zimmer-est Lisa Gerrarddal (a Gladiátor c. film eredeti előadója)
Oscar díj, Golden Globe díj, Grammy díj, Bafta díj
A legnagyobb filmzenék – A legjobb előadásban.

Büszkén mondhatjuk el országunkról, hogy rengeteg amerikai szuperprodukciót forgattak már a mi területeinken. Filmstúdióink és a mindenképpen eredeti és egyedi építésű városaink, épületeik minden egyes alkalommal ámulatba ejtik a Hollywoodi producereket, rendezőket, operatőröket. Azt azonban kevésbé gondoltuk volna, hogy eljön az a pillanat, amikor Hollywood Magyarországra költözik.
Hans Zimmer korunk legnagyobb zeneszerzőjeként van nyilvántartva. A rendezők, producerek sorban állnak azért, hogy vele dolgozhassanak. Mondjuk, ki ne szeretne vele dolgozni, amikor olyan filmek muzsikáit köszönhetjük nekik, mint a Gladiátor, Karib Tenger Kalózai, Eredet, Da Vinchi Kód, Csillagok Között, Sólyom végveszélyben, Batman, Esőember stb. Az egyik legnagyobb meglepetés kétségkívül az lesz, amikor a mindannyiunk számára emlékezetes film monumentum, - amikor Russel Crow meghalni készül a Gladiátor c. kasszasikerben, - élőben lesz hallható. Ebben a filmjelenetben egy egyedülálló hang, Lisa Gerrard hangja szólal meg a Gladiátor c. filmben. Az Ausztrál énekesnő élőben fogja előadni a dalt, amely bizonyosan olyan hátborzongató lesz, hogy már csak ezért az egy élményért érdemes ellátogatni erre az estére.

A 60 fős zenekar, a karmester, a csodálatos látványvilág, a ledfalak pedig mind-mind azért lesznek, hogy egy felejthetetlen este legyen ez. Akik szeretik a profizmust, a csodálatos filmzenéket, a jó élményeket, ők biztosan ott lesznek.

Debrecenben 2017. február 10-én lesz látható ez a fantasztikus előadás a Kölcsey Központban. Jegyek a helyszínen és a www.jegy.hu oldalon online is elérhetőek.
Vezényel: Werner Gábor
Közreműködik: a budapesti Monarchia Szimfonikus Zenekar
Vendég: Lisa Gerrard

6 megjegyzés:

 1. Jó szórakozást ma estére, és szép hétvégét kívánok!☺

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm Aloha, az volt, tartalmas, szép koncert. Viszont kívánok Neked is szép hétvégét :)

   Törlés
 2. Akkor jol erezted magad, ez a fontos:)..en is szep hetveget kivanok!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, az lesz! haverok, buli, fanta :))

   Törlés
 3. Örülök,hogy szép estéd volt!!!!!!♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Mamka! Lisa Gerrard nagyon-nagyon jó volt! Borzongató hangja van, ha ismered a Gladiátor zenéjét, sejted miről beszélek.

   Törlés

Megköszönöm, ha írsz...de tudnod kell, hogy a kommentet moderálom.

Türelmet kérek, ha nem jelenik meg belátható időn belül a megjegyzésed, mert annak oka lehet: úton/házon/magamon kívül vagyok.