2017. február 17., péntek

Minden


...nap eltölt a jó érzés, ahogy belépek a házunk ajtaján.

Most is, nem olyan régen érkeztem haza és annyira jó: meleg van, jó illat (reggel, mielőtt elmentem, ruhát teregettem a padlófűtés elosztójára - príma szárítóhely 😊 )
Az ismerős, számomra/számunkra otthonos berendezés, a csend, az aránylag rend, a virágok, az apró díszítések ....mind kedves nekem.
Szeretem.
Megnyugtat.
Megjöttem. Az otthonunkba.4 megjegyzés:

 1. Biztonsagos erzesek ezek:) es szep is!
  Tudom mirol irsz pontosan, ezt veszitettem el lassan 5 eve:( na persze nem azert irtam, hogy elrontsam az oromod, csak tudom, hogy mirol irsz:)
  nekem is ilyen szinu fokfoldim van:)

  puszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. akkor jó, ha tudod miről beszélek :) nekem olyan megnyugtató érzés...és tudod még mikor érzem ezt? mikor hazamegyek Anyához...na annak a háznak is más az illata. Minden háznak más. Nagyon szeretem a lányokét is Pesten, annak mindig csupa gyógynövény illata van, úúúúgy szeretem :)

   Törlés
 2. Érdekes ez a dolog - nem tudnám megmagyarázni az okát, de nem mindig érzem a "de jó hogy hazaértem" érzést. Viszont (ezt már többször megfigyeltem) én bizonyos napszakokban látom újra és újra gyönyörűnek a szobámat és igen, kifejezetten "szeretet" érzek iránta. Furcsa, de igaz....Jó itt lenni. És hálás vagyok azért, hogy itt lehetek. És én meg is szoktam köszönni.....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én szinte mindig ezt érzem. Akkor is, ha hosszabb út után hazajövünk, akkor is ha csak Anyától érkezünk meg, akkor is ha egy napos túra után vagyunk és akkor is, ha a hideg, morcos, szürke időjárásból lépek be a házba.
   Szeretem érzés :)

   Törlés

Megköszönöm, ha írsz...de tudnod kell, hogy a kommentet moderálom.

Türelmet kérek, ha nem jelenik meg belátható időn belül a megjegyzésed, mert annak oka lehet: úton/házon/magamon kívül vagyok.