2017. február 15., szerda

Zene


Hidd el nekem, hogy szép (bár...kinek mi a szép)
A péntek esti koncerten hallottam ezt is.

Az Eredet c. film zenéje, címe: Time

(az eleje nagyon halkan kezdődik, ne tévesszen meg, hogy nem hallasz eleinte semmit...)4 megjegyzés:

 1. Azt a filmet megneztem nehanyszor..moziban is, amikor megjelent..ott egyszer:) nagyon tetszik meg most is es a zene is!!Neha az ember ugy elfeljt szep dolgokat, mert sok van, jo, hogy elovetted:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Képzeld, pedig nagy filmes vagyok, de ezt még nem láttam. A lányaim is nagyon dicsérik, most már tényleg rászánom magam és megnézem itt a neten. Érdekel...

   Törlés
  2. Olyan film, amit valoszinu Te is tobbszor megnezel, bar lehet csak en vagyok ilyen.ha nem egyszeru a film, muszaj ujranezni, akkor fedezek fel ujabb reszletet:)
   En is csak ajanlani tudom!!!
   Ja es ennek a rendezonek van egy kesobbi filmje, ez utan keszult..a Csillagkozti, azt hiszem igy jelent meg magyarul.Ha szereted az urben, naprendszerben a csillagaszati dolgoat, ajanlom..erdekes film ez is.

   Törlés
  3. Igen, Csillagok között címmel fut nálunk, pontosan ez a másik film, amit a két lányom javasolt megnézésre! :) Matthew McConaughey,John Lithgow,Anne Hathaway,Jessica Chastain - csupa nagy nevek szerepelnek benne...most olvastam el a nagyon részletes tartalmát a Wikipedian.

   Törlés

Megköszönöm, ha írsz...de tudnod kell, hogy a kommentet moderálom.

Türelmet kérek, ha nem jelenik meg belátható időn belül a megjegyzésed, mert annak oka lehet: úton/házon/magamon kívül vagyok.