2017. március 17., péntek

Nagyon


...sokan használják már ezt a bluetooth-os telefonos fülhallgatót.

 Míg az autóban nem látni kívülről, ha használják, de ha valaki megy a járdán és élénken gesztikulál és hangosan beszél/nevetgél, én eleinte mindig meghökkenek, mert azt hiszem magában beszél az a valaki, holott nem, nem magában beszél, hanem telefonál, csak éppen nem látom a fülében az apró méretű "fülest" vagy nőknél még a haj is takarhatja.fotó: internet

5 megjegyzés:

 1. Hát igen, én is rájuk feledkeztem néhányszor.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. olyan furcsa, sokszor nem is kapcsol az ember, hogy telefonál az a valaki, csak azt látni még pár méterről, hogy magában beszél meg gesztikulál :)

   Törlés
 2. En ezen mindig nevetek magamban, mert kisse hibbantnak tunnek:D a ferjem nem birta, azt mondta zavarja, hogy a fuleben van:D de egyetertek vele, engem is zavarna meg akkor is ha valoszinu kenyelmes, hogy a kezek felszabadulnak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? nem csak én vagyok akkor így vele :) a férjem megszerette végül, neki nem olyan régen van, de kizárólag csak vezetéskor használja, ennek viszont örülök, mert sokszor láttam én magam is milyen balesetveszélyes, ha a kezében van a telefon és úgy vált sebességet pld.

   Törlés
 3. Ez az egész téma nekem már nagyon idegen és ha kapnék, sem használnám. Mint minden rendes öregasszony, maradok a megszokottnál. Egyébként meg utcán nem rádióztam soha életemben. Na ja, tudom, lejárt már az én szavatosságom....

  VálaszTörlés

Megköszönöm, ha írsz...de tudnod kell, hogy a kommentet moderálom.

Türelmet kérek, ha nem jelenik meg belátható időn belül a megjegyzésed, mert annak oka lehet: úton/házon/magamon kívül vagyok.