2017. július 12., szerda

Lehet


...láttátok már, kering ez a neten mindenütt. Én nem tudom hányszor megnéztem és azt mondom: igen, csodálatos ez a világ, a Föld pici részletei ezek, pillanatok, de annyi ilyen csoda létezik (amíg végképp tönkre nem tesszük, el nem pusztítjuk...), amit csak így láthatunk, filmen.

Szánjatok rá két percet, megéri. Tegyétek ki nagy képernyőre a videót, fantasztikus😍
Csak szólok, most egy kicsit el (jó szokásomhoz híven)...😍😗

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szeretem az ilyen filmeket. És ezek már új pompás technológiával készültek, tényleg azt érzed, ott van minden elérhető közelségben, része vagy a "műsornak".
  De minden egyes természetfilm után felteszem magamnak a kérdést: Meddig marad(hat) ilyen ? Milyen jó lenne mindörökre megőrizni - de erre sajnos semmi esély.
  (Csak zárójelben: épp ma du. láttam egy filmet arról, hogy pusztítják az Amazonas őserdejét, a Föld tüdejét ! Hát mit mondjak, elkeserítő, félelmetes, szégyenletes...de sajnos ez a valóság.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bennem is mindig ott a kérdés, meg is jegyeztem, hogy amíg el nem pusztítjuk a Földet.
   Ami az Amazonas mentén történik, évtizedek óta csinálják, nincs az a hatalom, ami megállítaná őket. Igaz, kőkemény pusztítás folyik ott...

   Törlés
 2. Mennyi szépség e két percben, s sajnos ez is igaz: meddig? Kár érte.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az utóbbi években egyre többet, egyre jobban megfogalmazódik az emberben ez a gondolat.

   Törlés
 3. csodalatos vilagban elunk..es ami tetszett benne meg kulon,ha felismersz olyan kockat amit esetleg meg is eltel mar:)

  Erezd jol magad es varlak:) puszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sokkal kisebb dolgokra is úgy rá tudok csodálkozni, ebben a két percben meg annyi gyönyörűség van, hogy könnybe lábadt a szemem tőle.
   Holnap hajnalban indulunk, köszi :)

   Törlés

Megköszönöm, ha írsz...de tudnod kell, hogy a kommentet moderálom.

Türelmet kérek, ha nem jelenik meg belátható időn belül a megjegyzésed, mert annak oka lehet: úton/házon/magamon kívül vagyok.